Çağla Şıkel ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ile olan ilişkini kısa bir süre önce noktalayan Kaan Yıldırım hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel, bir mekanda eğlenirken görüldü. İkilinin aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelirken taraflardan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Ebru Gündeş'le yaşadığı olayların ardından uzun bir süre magazin manşetlerinde yer alan Hadise, Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktaladı. Kaan Yıldırım çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak 'Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum. Benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı.' demişti.

Hadise de eski aşkının yaptığı paylaşımı kendi Instagram'ının hikaye bölümünden paylaşarak Ebru Gündeş yüzünden ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ayrılığın ardında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Gossippasta iddiasına göre ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ve Çağla Şikel, dün arkadaşlarıyla bir mekanda eğlenirken görüldü. İkilinin samimi halleri aşk iddialarını gündeme getirdi. Gossippasta bu konuda çok sayıda mesaj aldığını söyledi.