Orhan Hakalmaz Denizlili sevenleriyle buluştu

Türk Halk Müziği'nin sevilen seslerinden Orhan Hakalmaz, Denizlili sevenleriyle bir araya geldi. Orhan Hakalmaz konser sırasında en sevilen türküleri okudu.

IHA

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde sahne alan Orhan Hakalmaz, Denizlili sevenlerine eğlenceli bir akşam yaşattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her güne özel düzenlediği ramazan etkinlikleri çerçevesinde Orhan Hakalmaz, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde Denizlililerle buluştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser öncesi, Ramazan ayına özel Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yer alan stantları gezen Başkan Osman Zolan, eşi Berrin Zolan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada gerçekleşen ateşbaz gösterisini vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Zolan, daha sonra özellikle çocukların isteklerini geri çevirmeyerek uzun boyu ile dikkat çeken tahta bacaklı animatör ve palyaçolar eşliğinde minik hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ORHAN HAKALMAZ'DAN EŞSİZ MÜZİK ZİYAFETİ

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi, sanatçı Orhan Hakalmaz'ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Zolan, usta sanatçıyı sahneye davet ederek günün anısına Denizli Horozu görseli bulunan kaide hediye etti.

Konuşmanın ardından usta sanatçı programa katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Sanatçı Orhan Hakalmaz'ın bağlamasıyla çaldığı türkülere eşlik eden binlerce Denizlili coşku içerisinde konseri takip etti.