Orhan Gencebay oğluna seslendi: Gökhan'dan torun bekliyorum

Usta sanatçı Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre geçtiğimiz akşam görüntülendi. Orhan Gencebay, muhabirlerin, ''Oğlunuz Gökhan Gencebay evlendi. Torun özleminiz ne zaman sona erecek?'' sorusuna ''Çocukları çok seviyorum. Benim zaten manevi olarak bir hayli torunum var ama Gökhan'dan da bekliyorum'' yanıtını verdi.

Önceki akşam Nişantaşı'nda özel bir hastaneden çıkarken objektiflere takılan ünlü çift Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre, basın mensupları ile sohbet etti. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Orhan Gencebay, yakın bir arkadaşına hasta ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Röportaj yapmama kararı aldığını açıklayan usta sanatçı Gencebay, "Doğru olduğuna inandığınız bir şey söyleseniz bile birileri şahsi görüşüne göre bir yerlere çekiyor. Bunun için fikir beyan etmemeyi daha uygun görüyorum. Kimseye kırgınlığım yok." dedi.

Gencebay, "Gökhan Gencebay evlendi. Torun özleminiz ne zaman sona erecek?" sorusuna "Çocukları çok seviyorum. İnsanları çok seviyorum. Benim zaten manevi olarak bir hayli torunum var ama Gökhan'dan da bekliyorum." yanıtını verdi.