Organ nakliyle hayata tutunmuştu... Hakan Taşıyan yaşadıklarını Alişan'a anlattı

Organ nakli ile hayata yeniden tutunan Hakan Taşıyan, Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk oldu. Canlı yayında Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Hakan Taşıyan yaşadığı zor süreci anlattı. Taşıyan, ''O dönemde beynimle ilgili de bir sıkıntı vardı. Fazla bir şey hatırlamıyorum ama akciğerime de bir sıvı sıçradığını biliyorum. Allah doktorlarımdan razı olsun.'' dedi.

Doktorların "1 aylık ömrü kaldı" dediği Hakan Taşıyan, uzun bir süre hastanede tedavi gördü. Organ nakli operasyonu geçiren Hakan Taşıyan, TRT1'de ekrana getirilen Alişan'la Hayata Gülümse programının konuğu oldu.

Taşıyan, yaşadığı zor süreci anlattı. Ayaklarında meydana gelen ağrı nedeniyle hastaneye giden Taşıyan, ciğerlerinin ve böbreklerinin tükendiğini öğrendi. O döneme dair pek bir şey hatırlamadığını söyleyen Taşıyan, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"O dönemde beynimle ilgili de bir sıkıntı vardı. Fazla bir şey hatırlamıyorum ama akciğerime de bir sıvı sıçradığını biliyorum. Allah doktorlarımdan razı olsun.

Gülhane'de kaldım 2-3 ay. Sonra Şehir Hastanesi'ne yattım. Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızın haberi oldu, ilgilendi... Sevgili eşi Emine Hanım da... Sağlık Bakanı Koca'dan Allah razı olsun. Güzeller insanlarla iyi oldum."