Onur Tuna yeni dizisiyle ortalığı öyle bir yıkacak ki, kimsenin gözü Mahkum'u aramayacak!

Onur Tuna'nın iki sezondur başrol olduğu Mahkum dizisi, reytinglerindeki önlenemez düşüş sebebiyle final yaptı. 31. bölümüyle ekrana veda eden Mahkum'un başrol oyuncularından Onur Tuna'nın yeni projesi de hemen belli oldu. İki ayrı proje için el sıkışan Onur Tuna'nın, bu yeni projeleri ile Mahkum'u unutturacağı ve ortalığı kasıp kavuracağı konuşuluyor. İşte ünlü oyuncunun yeni dizisi ve uluslararası film projesi için bilinmesi gereken tüm detaylar.

Onur Tuna son iki sezondur Mahkum dizisinde rol alıyordu. İsmail Hacıoğlu ile başrolleri paylaşan başarılı oyuncunun yeni sezon projeleri, dizi daha bitmeden belli oldu. 31. bölümü ile vedası gerçekleşen Mahkum dizisi, ikinci sezonunda reytinglerinde önlenemez bir düşüş yaşamaya başlamıştı. Yeni bir proje kabulü sürecinde oldukça titiz davrandığı belirtilen Onur Tuna, sadece bir diziye değil aynı zamanda bir film projesine de evet dedi.

ONUR TUNA ZEHİRLİ SARMAŞIK'IN BAŞROLÜNDE

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Onur Tuna, Gold Film imzalı Zehirli Sarmaşık'ta rol alacak ancak dizi ana akımda yer almayacak. beIN CONNECT'te yayınlanacak olan Zehirli Sarmaşık'ta iki başrol olacak. Bu isimlerden bir diğer başrol oyuncusu ise Feyyaz Duman olacak.

ONUR TUNA ULUSLARASI FİLM PROJESİNDE

Başarılı oyuncunun bir diğer projesi ise bir sinema filmi oldu. Onur Tuna, Türkiye ve İsrail ortak yapımı olacak olan bir komedi işinde başrol olacak. Tuna çekim öncesi, seçilen mekanları görmek için 21 Kasım tarihinde İsrail'e uçacak.