Gelinim Mutfakta'dan ayrılan Onur Büyüktopçu ilk kez konuştu! Müjdeyi verdi...

Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta'nın bu sezonun sunucusu olarak Kanal D'de sevenlerinin karşısına geliyordu. Kısa süre önce yarışamadan ayrılan Büyüktopçu'nun yerine Seda Sayan gelmişti ve konu uzun süre tartışma konusu olmuştu. Büyüktopçu yeni dönemde yeni projesiyle ekrana geleceğini sevenlerine duyurdu...

Onur Büyüktopçu Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Son olarak Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu yapan isim, sevenleri için müjdeli haberi verdi. Seda Sayan'ın yarışmanın sunuculuğuna getirilmesiyle ikili sosyal medya ve magazin dünyasında sık sık konuşulmaya başlanmıştı. Onur Büyüktopçu Gelinim Mutfakta'dan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu...

Yemekteyiz, Çarkıfelek ve son olarak Gelinim Mutfakta'nın sunucusu olarak karşımıza çıkan Onur Büyüktopçu muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kısa bir süre önce Gelinim Mutfakta'ya veda eden Büyüktopçu, sevenlerine yeni projeler ile ilgili müjdeyi verdi.

Program ve dizi tekliflerini değerlendirdiğini aktaran Onur Büyüktopçu, "Şu anda görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz netleşen bir durum yok. Ama bu yıl ya dizi ya da tekrar güzel bir programla ekranlarda olacağım" açıklamasında bulundu.

İstanbul yakınlarında kısa bir doğa tatili yapacağını dile getiren Onur Büyüktopçu, "Biraz kalabalıktan uzaklaşmak istedim. Öncesinde birkaç almam gereken ürün vardı, o yüzden günün erken saatinde buradayım" dedi.

Gülben Ergen Gelinim Mutfakta'ya konuk oldu! İki yakın arkadaş hamur açtılar...

Sadakatsiz'de şoke eden hata! O detayı yönetmen bile fark edemedi

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola kendini rolüne fena kaptırdı