Onur Buldu Güldür Güldür Show'a veda mı ediyor? Hayranları şoke oldu

Show TV'de ekrana getirilen Güldür Güldür Show programında yaşanan yaprak dökümü herkesi şoke etti. Ali Sunal'ın sunuculuğunu üstlendiği, programda yer alan karakterler ile izleyenleri ekran başına bağlayan Güldür Güldür Show'un sevilen ismi kadroya veda etti. Geçtiğimiz günlerde baba olan Onur Buldu, yeni bir proje nedeniyle programa veda ettiği öne sürüldü.

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sunuculuğunu üstlendiği, Show TV'de ekrana getirilen Güldür Güldür Show programı izleyenleri kahkahalara boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show'un en sevilen karakterlerinden olan Bilal'e hayat veren ünlü oyuncu Onur Buldu, geçtiğimiz gün programın makyözü ile çekildiği kareyi takipçileri ile paylaştı.

Onur Buldu'nun paylaşımına "Hayranıyım Derya abinin, çok güzel karakterler çıkardık birlikte" notunu düşmesinin ardından takipçileri çeşitli iddialarda bulundu.

ONUR BULDU GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DAN AYRILIYOR MU?

Buldu'nun paylaşımına "Abi, senin için Güldür Güldür Show'u izliyoruz" yorumunun yapılmasının ardından "Onur Buldu projeden ayrılıyor" denilmesi üzerine bomba bir iddia ortaya atıldı.

Ancak Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'un son bölümünde yer alması ve konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemesi, kafa karışıklığı yarattı. Şimdi herkes, yapım şirketinden ya da Buldu'nun kendisinden resmi açıklama bekliyor.