Gülben Ergen, 'onun gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum' diyen Demet Akalın'a cevap

Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri törenine katılan Gülben Ergen, Demet Akalın'ın, ''Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum ama onun gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum!'' sözlerine yanıt verdi. Ergen, ''Ben onu arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü ama küslüğümüz söz konusu değil. İyi niyetinden şüphem yok çünkü'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde evinde talihsiz bir kaza geçirerek sağ ayağında bağ yaralanması ve dizinde de menüsküs yırtığı oluşan Gülben Ergen, Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri, gecesinde "Çocuklar Gülsün Diye" projesiyle, "Yılın Eğitime Destek Projesi" ödülünün sahibi oldu.

Basın mensupları ile sohbet eden ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Demet Akalın'ın, "Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum ama Gülben (Ergen) gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum!" sözleri Ergen'e soruldu.

Ergen, "Ben Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü ama küslüğümüz söz konusu değil. İyi niyetinden şüphem yok çünkü." dedi.