Onların samimiyetleri bambaşka! Birden fazla projede birlikte çalışan ünlü oyuncular

Bazı oyuncuların kariyerinde bazı meslektaşları özel bir yer taşır. Çünkü o isimlerle birden fazla projede yer aldıkları için aralarında yakın bir arkadaşlık bağı oluşur. Mine Tugay ile Barış Falay ve Ebru Özkan Saban ile Timuçin Esen akıllara gelen ilk isimler. Peki diğer kişiler kimler? Cevabı haberimizde.

Akşam/Life

Hüsna Köşger

Türkiye dizi üretimi adına dünyanın en büyük pazarına sahip bir ülke. Yurt dışına en çok satış yapan ülke olan Türkiye, oyunculuk alanında da geniş bir alana sahip. Ancak bazı isimler, birbirleriyle birden fazla projede beraber rol aldılar. Beraber sette geçen zamanlarıyla da zamanla birbirlerinin yakın arkadaşları oldular. İçlerinde 3 projede bile birlikte oynamış isimler bulunuyor. Peki o isimler kimler? Sizler için derledik.

BİRDEN FAZLA PROJEDE BİRLİKTE ÇALIŞAN ÜNLÜ OYUNCULAR

BARIŞ FALAY VE MİNE TUGAY

Böyle bir listede akla gelecek ilk isimler tabii ki de onlar oluyor. Aliye, Medcezir ve Paramparça'da birlikte rol alan Mine Tugay ile Barış Falay, seyirci için hep Medcezir'in Ender Kaya Serez ile Selim Serez'i olarak akıllarda yer ettiler.

BARIŞ FALAY VE SARP AKKAYA

Barış Falay demişken Sarp Akkaya'ya da değinmeden olmaz. İki isim hem Ezel'de hem de Paramparça'da beraber rol almışlardı. Ki o meşhur "Ben seni Ezel'den tanırım" sahnesini de unutmamak gerek.

ZUHAL TOPAL VE RASİM ÖZTEKİN

Zuhal Topal ile Rasim Öztekin birden fazla işte beraber rol almışlardı. Geniş Aile ve Komedi Türk televizyon projeleri, Yıldızların Altında Müzikali ise sahne aldıkları tiyatro oyunu olmuştu.

ZUHAL TOPAL VE GİZEM GÜVEN

Tabii Topal sadece Öztekin ile değil Gizem Güven'le farklı projelerde rol almıştı. Gizem Güven'le o 8 yaşındayken tanışmıştı, çalışma hayatları bittiğinde 17-18 yaşlarındaydı.

ÖZGÜ NAMAL VE OKTAY KAYNARCA

Özgü Namal ile Oktay Kaynarca Yeditepe İstanbul ve Kurtlar Vadisi dizilerinde birlikte rol almışlardı. Akıllarda da hep Kurtlar Vadisi'nin Elif Eylül ve Süleyman Çakır'ı olarak kalmışlardı. Bu arada birlikte Kral TV Video Müzik Ödülleri'ni de sunmuşlardı.

OKTAY KAYNARCA VE TARIK ÜNLÜOĞLU

Oktay Kaynarca deyince akıllara Tarık Ünlüoğlu da gelmeli elbette. Hem Kurtlar Vadisi'nde hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da beraber rol almışlardı. Ama tabii herkes onlara Testere Necmi ile Süleyman Çakır demeyi seçiyor.

NEBAHAT ÇEHRE VE NUR FETTAHOĞLU

Aşk-ı Memnu dizisinde roman karakterleri Firdevs ile Peyker'i canlandırıp anne-kız olan iki isim, Muhteşem Yüzyıl projesinde ise Osmanlı Devleti'nin iki sultanı Ayşe Hafsa Sultan ile Mihrimah Sultan'ı canlandırıp kayınvalide-gelin olmuşlardı.

ÇAĞATAY ULUSOY VE TANER ÖLMEZ

İlk kez Medcezir dizisinde birlikte rol alan iki isim daha sonra Türkiye'nin ilk Netflix dizisi olan Hakan Muhafız'da da beraber rol almışlardı. Onlar her zaman Yaman Koper ve Mert Asım Serez.

EBRU ÖZKAN VE TİMUÇİN ESEN

İlk kez Hekimoğlu dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Özkan ile Esen daha sonra Ben Gri adlı dijital dizide birlikte rol almışlardı. İki isim seyirci tarafından her zaman Hekimoğlu'ndaki rolleriyle anılıyor.

ASLI ENVER VE ÖZCAN DENİZ

İstanbullu Gelin dizisinde üç sezon boyunca başrolü paylaşan Özcan Deniz ile Aslı Enver, Öteki Taraf adlı sinema filminde de başrolde oynamışlardı. Ama onlar daima Süreyya ile Faruk olarak akıllarda kaldı.

CANAN ERGÜDER VE FATİH ARTMAN

İlk olarak Behzat Ç. dizisinde beraber rol alan iki isimden Ergüder bir savcıyı oynuyordu, Artman ise polis memuruydu. Menajerimi Ara dizisinde de beraber rol alan iki isim burada menajeri canlandırmışlardı.

BİNNUR KAYA VE UĞUR YÜCEL

Birbirleriyle tam 3 projede rol alan iki isim; Aramızda Kalsın'da karı - kocayı, Cinayet Süsü'nde cinayet büroda çalışan bir müdürle ekibinde yer alan memuru, Kırmızı Oda'da ise psikiyatr ile hastasını canlandırmışlardı.