Omuz Omuza dizisinin Özge'si Gizem Terzioğlu yıllar sonra ortaya çıktı

Kanal D'nin 2004-2005 sezonunda yayınlanan dizilerinden Omuz Omuza'da canlandırdığı Özge rolüyle hatırlanan ancak daha sonra herhangi bir projede yer almayan Gizem Terzioğlu, yıllar sonra yetişkin haliyle görüntülendi. İşte Omuz Omuza dizisinin Özge'si Gizem Terzioğlu'nun son hali...

Kanal D'de 2004-2005 sezonunda yer alan ve 4 çocukluk arkadaşı kadının hayatlarına, dostluklarına değinen Omuz Omuza dizisinde Firdevs'in küçük kızı Özge rolüyle karşımıza çıkan ve daha sonra herhangi bir projede rol almayan Gizem Terzioğlu, yıllar sonra ortaya çıktı.

Artık 23 yaşında bir genç kız olan Terzioğlu, eğitim hayatında büyük bir başarıl elde etti ve nörobilim ile ilgilenmeye başladı.

İŞTE OMUZ OMUZA'NIN KÜÇÜK ÖZGE'Sİ GİZEM TERZİOĞLU'NUN SON HALİ

Şişli Terakki Lisesi'ni okul birinciliği ile tam burslu olarak bitiren Terzioğlu, Emory Üniversitesi'ni % 100 burslu kazandı ve burada Nörobilim ve Matematik bölümlerinde okudu.

Yazdığı araştırma teziyle en yüksek onur derecesine layık görülen genç kız, Harvard Üniversitesi'nde doktoraya hazırlanıyor. Terzioğlu, Harvard Kök Hücre Enstitüsü ve Koç Üniversitesi'nde araştırma stajları yaptı.