Ömer Danış kimdir, kaç yaşındadır? Ömer Danış aslen nereli?

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da bu akşam unutulmaz bir gece yaşandı. Bu haftaki konuklar arasında Ömer Danış da yerini aldı. Ömer Danış, 1968 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Fantezi müzik yorumcusu ve bestecisi olan Danış, müzikle 1980 yılında Elâzığ'da tanıştı.

Star'da yayınlanan ve her cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen İbo Show'un bu haftaki konukları arasında fantazi müzik yorumcusu Ömer Danış da yer alıyor. Ömer Danış kimdir, kaç yaşındadır? Ömer Danış aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Ömer Danış, 1968 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. İşte hakkında tüm merak edilenler...

ÖMER DANIŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Ömer Danış, 1968 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Fantezi müzik yorumcusu ve bestecisi olan Ömer Danış, müzikle 1980 yılında Elâzığ'da tanıştı.

"Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar", "Kurtlar Sofrası", "Ömer Danış 98", "Şerefsiz" adlı toplam dört adet solo albümleriyle müzikseverlerle buluştur. Ömer Danış, 2001 yılında beşinci albümü olan "Ağlama Gözbebeğim'i" sevenlerinin beğenisine sundu. 12 parçanın bulunduğu albümde Aşkın Tuna, Edip Önder, Selahattin Sarıkaya ve sanatçının kendi besteleri bulunuyor. Yönetmenlik deneyimi de olan Ömer Danış, ilk klibini albümle aynı adı taşıyan parçası Ağlama Gözbebeğim adlı parçaya çekti.

İntizar kimdir, kaç yaşındadır? Şarkıcı İntizar aslen nerelidir?

İsmail Türüt kimdir, kaç yaşındadır? İsmail Türüt aslen nereli, evli mi?

Grup Laçin kaç kişiden oluşuyor, üyeleri kim? Grup Laçin solisti kimdir?

Haktan kimdir, kaç yaşındadır? Şarkıcı Haktan aslen nereli, Niran Ünsal'ın kardeşi mi?