Kuruluş Osman'da gözyaşlarını kurutacak veda! Sevilen isim veda ediyor!

Çarşamba günlerinin en sevilen yapımlarından birisi olan Kuruluş Osman dizisinin sezon finali bölümü bu hafta seyircisiyle buluşacak. Osman Bey'in askerleriyle Yenişehir üzerine hareket edeceği bölümde oklar tam Cerkutay'ı hedef almışken Aygül onun önüne atlayarak vurulacak. Yaşanan bu gelişme Aygül Hatun'u canlandıran Buse Arslan diziden ayrılıyor mu sorusunu akıllara getirdi. 3 sezondur kadroda yer alan güzel oyuncunun diziye veda edeceği iddialar arasında yer alıyor.

Kuruluş Osman'da gözyaşlarını kurutacak bir veda yaşanacak. atv ekranlarının çok izlenen dizisi Kuruluş Osman bomba gibi bir sezon finali bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sezon finali bölümünde Aygül Hatun, Cerkutay'ı korumak isterken okların hedefi olacak. Hal böyle olunca Buse Arslan'ın diziye veda edip etmeyeceği izleyiciler tarafından merak ediliyor.

AYGÜL HATUN OKLARIN HEDEFİ OLUYOR

Sezon finali bölümünde oklar tam Cerkutay'ı hedef almışken Aygül onun önüne atlayarak vurulacak.

BUSE ARSLAN VEDA MI EDİYOR?

Yaşanan bu gelişme Aygül Hatun'u canlandıran Buse Arslan diziden ayrılıyor mu sorusunu akıllara getirdi.

3 sezondur kadroda yer alan güzel oyuncunun diziye veda edeceği iddialar arasında yer alıyor.

OSMAN BEY'DEN ELÇİYE TOKAT GİBİ CEVAP!

Osman Bey askerleriyle Yenişehir üzerine hareket edecek. Son bölümde Osman Bey, Sultan Alaeddin'in elçisine kendi adına hutbe okutacağını ve sikke bastıracağını söylemişti.

BUSE ARSLAN KİMDİR?

Buse Arslan, 29 Aralık 1992'de İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında konuk oyuncu olarak başladı.

Esas oyunculuk kariyerine başladığı dizi Benim Hala Umudum Var dizisidir. Son olarak Kuruluş: Osman'da Aygül Hatun karakterine hayat verdi.