Ölümden dönen İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil röportajda buluştu… İbo Show'da gözyaşları sel oldu

Yıllar sonra yeniden ekranlara dönen İbo Show'un son bölümünde İbrahim Tatlıses'in, sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil'le bir röportajı yayımlandı. Yaşadıkları talihsiz olayların ardından ilk defa ekranda bir araya gelen ikilinin buluşmasında duygusal anlar yaşandı.

İbrahim Tatlıses İbo Show’un dün akşam yayınlanan bölümünün sonunda izleyiciye bir sürpriz yaptı. Tatlıses’in, yaşadığı kaza sonrası ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil’le yaptığı röportaj geceye damgasının vurdu. Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay'ın konuk olduğu bölümün sonunda ekrana gelen röportajda iki ünlü isim izleyicileri hem eğlendirdi hem ağlattı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil, eski günlerden ve hayatını kaybeden arkadaşlarından bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Koronavirüs salgını sebebiyle evden çıkmadığını söyleyen Erbil, Tatlıses’in 8. çocuk istediğini söylemesi üzerine 'Bende 3 tane mi çocuk vardı?' sorusuyla izleyenleri güldürdü.

DUYGULANDIRAN ANLAR

Bir de torunu olduğunu söyleyen Erbil, 'yoğun bakımdayken Allah'a dua ettim, bir tek torunumu göreyim ondan sonra benim canımı al Allah'ım' dedim.

Hayatında 1 buçuk yıldır kimsenin olmadığını söyleyen Erbil ,"Ben de önümüzdeki yıllarda daha iyi olursam programlara devam edeceğim. Yanımda yardımcılarım var. Allah eksiklerini göstermesin, iyiyim." dedi.

"MEHMET ALİ ARABADA YATIYOR DEDİLER"

Arkadaşına teşekkür eden İbrahim Tatlıses, ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydın. Hastanede zor günler geçirdiğim dönemde de gelmişsin, bana söylediler 'Mehmet Ali arabada yatıyor' dediler.