Ölümcül Makineler filmi izleyici karşısında! Ölümcül Makineler konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Ölümcül Makineler bu akşam ATV ekranlarında olacak. Saat 20.00'da seyirci karşısına geçecek olan film 2018 yılında vizyona girmişti. Ölümcül Makineler oyuncuları arasında Robert Sheehan ile Hera Hilmarsdottir yer alıyor. Aksiyon ve bilim kurgu türündeki Ölümcül Makineler filminin yönetmen koltuğunda ise Christian Rivers oturuyor.

Ölümcül Makineler bu akşam saat 20.00'Da ATV'de yayınlanacak. Christian Rivers'ın yönetmenliğini üstlendiği film ilk kez 2018 yılında vizyona girmişti. Ölümcül Makineler oyuncuları arasında Hugo Weaving ile Robert Sheehan yer alıyor. Kadrosu epey kalabalık olan filmin yapımcılığını ise Peter Jackson, Fran Walsh, Amanda Walker, Zane Weiner ve Deborah Forte yapmıştır.

ÖLÜMCÜL MAKİNELER KONUSU

Dünyayı yok olma noktasına getirmiş büyük savaşların ardından yeryüzünde yeni bir yaşam şekli gelişmiştir. Hareketli büyük şehirler, kendilerinden küçük şehirleri yutarak onların kaynaklarını yağmalamaktadır. Londra'nın fakir kesimlerinden gelen Tom Natsworthy (Robert Sheehan) ile kaçak Hester Shaw'un (Hera Hilmar) karşılaşması, genç adamın hayatı için mücadele edeceği zamanların başladığı anlamına gelecektir.

ÖLÜMCÜL MAKİNELER OYUNCULARI

  1. Hera Hilmar
  2. Robert Sheehan
  3. Hugo Weaving
  4. Stephen Lang
  5. Frankie Adams
  6. Colin Salmon
  7. Caren Pistorius
  8. Patrick Malahide
  9. Andrew Lees
  10. Leila George

30 EYLÜL ATV YAYIN AKIŞI

  1. ATV ANA HABER 19.00
  2. ÖLÜMCÜL MAKİNELER 20.00
  3. BANLİYÖ 13: ULTIMATOM 00.20