'Öldü' haberleri ile gündeme gelen şarkıcı Güllü isyan etti

Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan şarkıcı Güllü, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son dönemde sosyal medyada hakkında 'öldü' haberlerinin çıkmasına isyan eden Güllü, '2 ay önce hakkımda öldü haberleri çıktı. İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı 'abla sen ölmedin mi' dedi.' ifadelerini kullandı.

Uzun bir süredir ortalarda görünmeyen Güllü, Star TV'de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konuğu oldu. Şarkıları ile yüreklere dokunan Güllü, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekranlarda görünmediği için sosyal medyada hakkında sık sık 'öldü' yönünde çıkan haberlere isyan eden Güllü, şu ifadeleri kullandı:

'2 ay önce hakkımda öldü haberleri çıktı. İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı 'abla sen ölmedin mi' dedi.'

Evlilik defterini kapattığını ifade eden Güllü, 'Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, iyi ki de yapmışım. Evlilik aşk benden uzak olsun. Ben almayayım, alana da mani olmayayım.' dedi.