Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi sete çıkıyor! Hem Kurtlar Vadisi hem EDHO'dan izler taşıyacak!

EDHO'nun geçen yılın Ekim ayında final yapmasıyla Oktay Kaynarca birlikte Onur Tan ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı belli oldu. atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak dizinin adı Ben Bu Cihana Sığmazam olarak belirlendi. Dizi ismini Nesimi'nin bir şiirinden alıyor. Yusuf Alp ve Alican Yaraş'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide ünlü oyuncu Cezayir karakteriyle ekranlarda olacak. Dizinin hem Kurtlar Vadisi hem EDHO'dan izler taşıması bekleniyor.

Hem Kurtlar Vadisi hem EDHO'dan izler taşıyacak. Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi sete çıkıyor. Yeni EDHO olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 6 sezon boyunca Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca'nın yeni projesi belli oldu. Ekim ayından bu yana herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle hayranlarının karşısında olacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak dizinin adı Ben Bu Cihana Sığmazam olarak belirlendi.

YAPIM ŞİRKETİ KURDULAR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasıyla birlikte Onur Tan ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı belli oldu.

KARAKTERİN ADI BELLİ OLDU

Dizi ismini Nesimi'nin bir şiirinden alıyor. Yusuf Alp ve Alican Yaraş'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide ünlü oyuncu Cezayir karakteriyle ekranlarda olacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu gelişmeden dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı.

EYLÜL'DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak.

Hakim dizisi için yolun sonu! Yaş tahtaya bastı! Yerine başkası geliyor

Kurtlar Vadisi'nden 18 yıl sonra setlere dönüş yapıyor! Polat Alemdar'ın öldüremediği tek düşmanıydı!