Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi bomba gibi geliyor... Ben Bu Cihana Sığmazam yayın tarihi belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ardından yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizi bomba gibi geliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi belli oldu.

ATV'nin sevilen yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ani bir kararla final yapmasının ardından Oktay Kaynarca yeni dizi için kolları sıvadı. Oktay Kaynarca, büyük ses getirecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam ile yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas) ve Eren Vurdem (Azamet) gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oktay Kaynarca'nın seyirci alışkanlığından dolayı başından beri salı günü yayınlanması istediği dizisi (yeni bir değişiklik olmazsa) kulislerde konuşulan bilgilere göre 20 Eylül Salı günü yayınlanacak.