Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam'ı EDHO'nun gününde ekranda! Resmi duyuru yapıldı

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner, Işıl Yücesoy, Ragıp Savaş, Hakan Karahan ve Kerem Kupacı gibi birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı izleyici tarafından merakla beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Oktay Kaynarca'nın merakla beklenen ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi netleşti. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın uzun yıllar rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın gününde Ben Bu Cihana Sığmazam ekran macerasına başlayacak. Konuya ilişkin kanaldan resmi açıklama geldi.

Üç Kuruş'tan Oktay Kaynarca'nın ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bomba transfer! Büyük ses getirdi

Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 6 sezon boyunca salı akşamları seyirciyle buluşmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için verilen ani final kararının ardından yerine getirilen Ben Bu Cihana Sığmazam izleyici heyecanlandırdı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Destan dizisinin de final yapmasıyla birlikte dizinin yayın günün netleşti. ATV'nin sosyal medya hesabından yapılan resmi açıklamaya göre Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 20 Eylül'de yayın hayatına başlayacak. Bu şekilde dizi EDHO'nun yayın gününde ekrana getirilecek.