Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! Ölüm yıldönümünde unutulmadı

Yıllar önce Kurtlar Vadisi adlı dizide Oktay Kaynarca tarafından oynanan Süleyman Çakır karakteri, senaryo gereği 8 Nisan tarihinde yayınlanan bölümde ölmüştü. O günden bu yana ölüm tarihinde sosyal medyada anılan Süleyman Çakır karakteri bu sene de unutulmadı. Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından Süleyman Çakır ile ilgili paylaşımda bulundu.

Bir dönemin efsane olmuş dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır isminde bir mafya babasını oynamıştı. Karakter öyle benimsenmişti ki, senaryo gereği öldüğünde dizinin fanları tarafından gıyabi cenaze namazı bile kılınmıştı. Çakır rolünün ölümü, 8 Nisan tarihinde yayınlanan bölüme denk geldiği için 8 Nisan da ölüm tarihi kabul edilmişti.

SÜLEYMAN ÇAKIR ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE UNUTULMADI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Süleyman Çakır ölüm yıldönümünde unutulmadı. Sosyal medyada Süleyman Çakır karakteri için paylaşımlar yapıldı. Bu paylaşımlardan birini yapan da Oktay Kaynarca oldu.

Kaynarca paylaşımında, "Süleyman Çakır'ın 18'inci ölüm yıldönümümde unutmayan, unutturmayan sevenlerine başsağlığı, rahmetliye Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.