Oktay Kaynarca ve Savaş Özdemir'den efsane dönüş! EDHO'daki dostluğu yeni dizilerinde de perçinleyecekler

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ''Ben Bu Cihana Sığmazam''a Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan muhteşem bir transfer için hazırlıklar başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği Tipi karakteri ile hafızalarda yer edinen Savaş Özdemir'in Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kadrosuna dahil olacağı iddia edildi.

ATV ekranlarında yayınlanan ve bir anda final kararı alınması ile büyük üzüntü yaratan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır'ı Oktay Kaynarca, Onur Tan ile birlikte Güzel Adamlar adlı yapım şirketini kurdu. Oktay Kaynarca, "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi için hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor.

Arif Hür'ün haberine göre; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı 'Tipi' karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Savaş Özdemir'in, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yönetmeni Onur Tan ile görüştüğü ortaya çıktı.

Şu ana kadar kendisine gelen 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği öğrenilen Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile görüşmelerinin devam ettiği ve kadroya dahil olmasının an meselesi olduğu öğrenildi.