Oktay Kaynarca muhabirlere takıldı: Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum

ATV'de ekrana getirilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisiyle izleyici karşısına çıkmış olan Oktay Kaynarca, Bodrum'daki bir otelin ''yaza merhaba partisine'' katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Oktay Kaynarca, ''Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum'' dedi.

Yeni proje müjdesini vermesi ile adından söz ettiren ünlü oyunu Oktay Kaynarca, Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan otelin 2022 yaza merhaba partisinde boy gösterdi.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Hızır karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Oktay Kaynarca, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Kendisine yönetilen soruları yanıtlayan Kaynarca, "Bu sene pek tatil yapamayacağım. Yeni projemin hazırlıkları olacak. Beni Bodrum'da göremezsiniz. Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, yeni projeler hakkındaki soruları şöyle cevaplamıştı: "Bu yıl yapımcı olarak beni göreceksiniz, çok büyük bir iş yapacağız. Aynı zamanda oyuncu olarak da ekranlarda olacağım. ATV'de olacak bu işimiz, haziran ayı başında çekimlere başlayacağız, eylülde yayına çıkmış olacak. Gerçekten çok yorucu olacak, çekim yaparken bu kadar yorulmamıştım, herkesle tek tek ilgileniyorum. Çekim, cast iki kat daha fazla çalışıyorum."