Oktay Kaynarca kaç yaşında? Oktay Kaynarca evli mi, çocuğu var mı?

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca 31 Aralık Cumartesi akşamı Kim Milyoner Olmak İster' katıldı. Kenan İmirzalıoğlu ile keyifli bir sohbet eden Kaynarca hayat hikayesini anlatmaya başladı. ''Oktay Kaynarca kaç yaşında ve nereli?'' sorusu da bu bağlamda merak edildi. Peki, Oktay Kaynarca evli mi, kaç çocuğu var?

Sevilen oyuncu Oktay Kaynarca Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Yılbaşı akşamı izleyicileri ekran karşısına çıkan ve Kenan İmirzalıoğlu ile keyifli sohbet eden Kaynarca izleyicilerin beğenisini kazandı. "Oktay Kaynarca evli mi, çocuğu var mı?" sorusu merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Peki, Oktay Kaynarca kimdir, kaç yaşında ve nereli?

OKTAY KAYNARCA KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Oktay Kaynarca Kim Milyoner Olmak İster'de aslen Malatyalı olduğunu söyledi. İstanbul doğumlu olan Kaynarca babaanne tarafından ise Elazığlı olduğunu ifade etti. 29 Ocak 1965 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kaynarca 57 yaşındadır.

OKTAY KAYNARCA EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Melek Angun ile 2012 yılında dünyaevine girmiştir. Bir yıl sonra boşanma kararı alarak ilişkilerine son vermişlerdir. Kaynarca'nın çocuğu olmadığı biliniyor.