Oktay Kaynarca gerçeği açıkladı! Özgü Namal Ben Bu Cihana Sığmazam'a geliyor iddiasına net yanıt!

Özgü Namal, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın setine ziyarette bulunmuştu. Ekrandan uzak bir yaşam sürmeye başlayan Özgü Namal'ın, Kurtlar Vadisi'ndeki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile yıllar sonra bir araya gelmesi hayranlarını heyecanlandırmıştı. Ünlü oyuncunun Ben Bu Cihana Sığmazam'a dahil olduğu iddiasına, Oktay Kaynarca'dan cevap geldi.

Oktay Kaynarca "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine hem yapımcılık hem de başrol oyunculuğu yapıyor. Sete çıkan dizinin çekimleri devam ederken, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın setinden heyecanlandıran bir fotoğraf karesi gelmişti. Eşinin vefatı sonrası ekranlardan uzaklaşan Özgü Namal, Yeditepe İstanbul ve Kurtlar Vadisi dizilerinde beraber rol aldığı Oktay Kaynarca'nın setine ziyarette bulunmuştu. Vadi hayranlarının heyecanlandığı bu fotoğraf sonrası, "Özgü Namal Ben Bu Cihana Sığmazam'a" giriyor iddiası ortaya atılmıştı. Kaynarca'dan bu iddialara cevap geldi.

OKTAY KAYNARCA ÖZGÜ NAMAL İLE İLGİLİ GERÇEĞİ AÇIKLADI

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu Oktay Kaynarca konuyla alakalı, "Özgü ve çocuklarıyla zaten zaman zaman görüşüyoruz. Dostluğumuz devam ediyor. Sete sadece dostane bir ziyarette bulundu" ifadelerini kullandı.