Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam'ı anlattı: ''Kadın izleyicimiz vay arkadaş diyecek''

Oktay Kaynarca yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında konuştu. Yeni projesini anlatan Oktay Kaynarca, ''Kadın izleyicimiz vay arkadaş diyecek'' yorumuyla şaşırttı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ünlü oyuncuya başrollerde, Ebru Özkan Saban ve Pelin Akil Altan eşlik ediyor.

Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk bölüm gösteriminde konuştu. Sabah TV'den Yasemin Döngel'e konuşan Oktay Kaynarca, ilk izleme sonrası Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında açıklamalarda bulundu. Kaynarca, "İnsanların tepkilerini merak ediyordum. İstediğimiz tepkiler geldi istediğimiz yerlerde. Artık yayından sonra karnemizi göreceğiz bakalım, insanlar sokakta ne diyecekler. Biz beğendiğimiz bir iş yaptık. Güzel bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Çok emek verdik." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, "Gerçekten çok uğraştık. Neredeyse 1 yıllık bir emek var bu işin içerisinde ve hala da devam ediyor. En önemli olan unsurlardan bir tanesi 'hayal kurmak'. Hayal kurduğumuz zaman biz birbirimize inanıyoruz. Daha sonra onları yoğuruyoruz, bir bina oluşturuyoruz ve ondan sonra da binayı görücüye çıkarıyoruz. Bundan sonra da böyle olacak zaten." açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu, kadın seyircinin de dikkatini çekecek hikayelerin yer aldığını belirtti. Kaynarca, "Özellikle dram bölümü seyirciyi hakikaten çok etkileyecek. Bundan sonraki sahneler de öyle planlandı. Gittiğimiz bölümler de öyle oluyor. Bizim içimize çok siniyor. Özellikle kadın izleyicimiz bu konuda hakikaten 'vay arkadaş' diyecek gibi duruyor." ifadelerini kullandı.