Okan Buruk ve Nihan Buruk 15. evlilik yıldönümünü kutladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk, 15. evlilik yıldönümlerini kutlamak için, Çeşme'ye tanıştıkları yere gitti. Okan Buruk, ''Kısıtlı süre de olsa eşimi gördüğüm için mutlu oldum. Futbol sezonu için şu anda hazırlıklar iyi gidiyor. Tabii ki kulüp olarak hedeflerimiz büyük. O yüzden de çok çalışıyoruz. Transferlere devam ediyoruz. Başarılı olmanın yolu iyi araştırıp çok çalışmaktan geçiyor. İnşallah en güzel şekilde başarılı günler geçireceğiz.'' dedi.

15. evlilik yıldönümlerini kutlama isteyen Okan Buruk ile eşi Nihan Buruk soluğu tanıştıkları Çeşme'de aldı. Bir günlüğüne ilk tanıştıkları yere gelen Okan Buruk ile Nihan Buruk çifti, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nihan Buruk, "İki farklı ülkede olsak bile aşkımız zaman ve mekan tanımıyor. Dünya'nın neresinde olduğumuz fark etmiyor. O noktayı çoktan geçtik. Anda kalmayı seviyoruz. İnsanlar bir ömür yaşayıp bir günü birlikte geçiremiyor. Bizim için bu bir gün çok güzel oldu. Çeşme bizi bir şekilde tazeliyor." dedi.

Okan Buruk da "Kısıtlı süre de olsa eşimi gördüğüm için mutlu oldum. Futbol sezonu için şu anda hazırlıklar iyi gidiyor. Tabii ki kulüp olarak hedeflerimiz büyük. O yüzden de çok çalışıyoruz. Transferlere devam ediyoruz. Başarılı olmanın yolu iyi araştırıp çok çalışmaktan geçiyor. İnşallah en güzel şekilde başarılı günler geçireceğiz." şeklinde konuştu.