Cenk Eren, Influencer'lara, 'Zavallı' diyen Okan Bayülgen'e tepki gösterdi

Cenk Eren, Influencer'lara, 'Zavallı' diyen Okan Bayülgen'e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Eren, paylaşımında ''3 kuruş fazla kazanacağım diye arkadan iş çeviren zavallı, bücür'' ifadelerini kullandı.

Okan Bayülgen, Buket Aydın'ın konuğu olduğu programda Influencer'lar için "Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil" demişti.

Okan Bayülgen gündem olurken bazı sosyal medya kullanıcıları Okan Bayülgen'e destek olurken bazıları da tepki gösterdi. Okan Bayülgen'e bir tepki de Cenk Eren'den geldi.

"ARKADAN İŞ ÇEVİREN ZAVALLI, BÜCÜR"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eren, "Para kazanmaya çalışan zavallılar demiş, e sene para için mekanını açan insanı 3 kuruş daha fazla kazanacağım diye arkadan iş çevirensin, onu ne yapacaksın zavallı... Bücür. Tabii senin zavallı dediğin çocuklar senin karakterini bilmedikleri için böyle zevzeklik yapıyorsun, adama ne derler biliyormuşum hadi oradan, hadi oradan...

"SANA BU CEVABI VERMEK İÇİN YEDİ SENE BEKLEDİM"

Ah bir cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kilitlediğini de anlatsak. Geçmişi unutmamak lazım değil mi? Sana bu cevabı vermek için yedi sene bekledim. Çok sabırlıyımdır intikam değil ama unutmadığını bilmeni istedim. Hadi uğurlar olsun." sözleri ile Bayülgen'e sert çıktı.