Okan Bayülgen Amadeus'dan ayrıldı! Yerine gelen isim belli oldu

Selçuk Yöntem ve Okan Bayülgen'in başrolünde oldukları Amadeus oyununda bayrak değişimi yaşanıyor. Yeni sezonuna başlayan oyunda Okan Bayülgen, Mozart rolünü oynamayı bıraktı. Ünlü sanatçı yerine Amadeus'un yeni Mozart'ı Tansu Biçer oldu.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu'nun kapalı gişe oynayan oyunu Amadeus, yeni sezonuna başladı. Birçok ünlü ismin katılım gösterdiği oyunda bu sezon için önemli iki değişiklik yaşandı. Usta tiyatro sanatçıları Selçuk Yöntem ile Okan Bayülgen'in başrolünde yer aldıkları oyunda Okan Bayülgen, kendisini yıllar sonra sahneye döndüren Mozart rolünü oynamayı bırakma kararı aldı. Okan Bayülgen yerine Tansu Biçer, oyunun yeni Mozart'ı oldu. Bu değişikliğe rağmen usta oyuncu, ekip arkadaşlarını yeni sezonun ilk oyununda yalnız bırakmadı. Bayülgen dışında bir isim daha ekibe vedasını açıkladı.

AMADEUS'TA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Özlem Öçalmaz oyundaki rolünü bıraktı. Tam 3 sezondur devam eden Amadeus'a Öçalmaz yerine Dilan Çiçek Deniz dahil oldu. İlk kez tiyatro sahnesine çıkan Dilan Çiçek Deniz'in performansı oldukça merak ediliyordu.

Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında katıldığı Miss Turkey'de elde ettiği ikincilik derecesi ile oyunculuğa adım atmayı başarmıştı. Pek çok dizide oynayan Deniz şimdilerde, ilk kez sahneye çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.