Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'in jestine karşılık... Dudak uçuklatan hediye!

Nikah masasına oturmak için gün sayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti birbirine aldıkları hediyeler ile gündeme geldi. Dünyaca ünlü bir markanın saatini Oğuzhan Koç'a hediye ettiği konuşulan Demet Özdemir'e nişanlısından jest geldi. Ünlü şarkıcı, Özdemir'e aldığı dudak uçuklatan hediye ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz gün Arnavutköy'de görüntülenen Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret ettiklerini ifade ederek "Artık çok az kaldı. Masa düzenini ayarlama durumuna kadar geldik. İnşallah az kaldı, evleniyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Demet Özdemir, "Özdemir tarafından Koç'a, Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı bir milyon TL'den fazla olan bir saat hediye edildiği" haberlerinin sorulmasına da "Hep birlikte göreceğiz" cevabını vermişti.

OĞUZHAN KOÇ'TAN DEMET ÖZDEMİR'E 2 MİLYONLUK MÜCEVHER

Dünyaca ünlü bir markanın saatini Koç'a hediye ettiği konuşulan Özdemir'e nişanlısından karşılık geliyor. Nişanlısı Özdemir için kesenin ağzını açan Koç'un hediye edeceği mücevher için yaklaşık iki milyon TL ödediği öğrenildi.