Oğuzhan Koç yağmur var deyip sahneyi terk etti, dinleyiciden yuhalama gecikmedi

Demet Özdemir ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Oğuzhan Koç, hayranlarının büyük tepkisini çeken bir harekete imza attı. Ankara Sincan'da sahneye çıkan Oğuzhan Koç, yağmur yağmasını sebep göstererek sahneden indi ve geri geleceğim dedi ancak sözünde durmadı. Dinleyicilerinin büyük tepkisini çeken Oğuzhan Koç için konser alanından yuhalama sesleri yükseldi.

IHA

Oğuzhan Koç geçtiğimiz akşam verdiği konserde, dinleyicilerinin büyük tepkisini topladığı bir harekete imza attı. Şimdilerde oyuncu ve dansçı Demet Özdemir ile evlilik hazırlığında olan Oğuzhan Koç, Ankara'nın Sincan ilçesinde konser verdi. Sincanlılar doyasıya eğlenirken yağmur başladı. Koç, seyircilere yağmurun durumunu sordu. Vatandaşlar, Koç'tan konsere devam etmesini istedi. Ünlü şarkıcı, yağışın şiddetini artırması nedeniyle konsere ara verdiğini daha sonra gelip yeniden şarkılarına devam edeceğini belirterek başka bir sanatçıya sahneyi bıraktı.

OĞUZHAN KOÇ YAĞMUR YAĞINCA SAHNEYİ TERK ETTİ

Daha sonra sunucu sahneye gelerek konserin bittiğini söyledi. Bu duruma sinirlenen hayranları "Oğuzhan Koç sahneye" diyerek geri çağırdı. Müzisyenlerin de toparlandığını gören Sincanlılar, Oğuzhan Koç'u yuhaladı. Konsere gelen vatandaşlar ise Oğuzhan Koç'a tepki göstererek dağıldı. Koç'un hayranları, halk olarak yağmurda beklediklerini ama ünlü sanatçının kaçtığını söyledi.