Ogün Sanlısoy 22 yıl sonra eski grubu Pentagram ile bir araya geldi

''Saydım'', ''Pencere'', ''Hadi Beni Güldür'', ''Düşmez Kalkmaz'', ''Bir Bana Sor'' ve ''Bilmece'' gibi şarkılarıyla tanınan rock müzisyeni Ogün Sanlısoy, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ogün Sanlısoy, eski grubu Pentagram ile 22 yıl sonra yeniden bir araya özel bir proje için geldiğini söyledi. Sanlısoy, ''Pentagram 30. yılında bir sürpriz hazırlamak istedi. Akustik bir proje yapma fikirleri vardı. Bu teklif hoşuma gitti.'' dedi.

AA

Rock müziğin sevilen isimlerinden olan Ogün Sanlısoy, özel açıklamalarda bulundu.

Eski grubu Pentagram ile 2017'de çıkardıkları "Akustik" albümü dolayısıyla 22 yıl sonra yeniden bir araya gelen Ogün Sanlısoy, şu bilgileri verdi:

"Pentagram 30. yılında bir sürpriz hazırlamak istedi. Akustik bir proje yapma fikirleri vardı. Bu teklif hoşuma gitti. Dolayısıyla bir araya gelmemiz proje bazında başladı. Akustik albüm konseri gündeme geldiğinde de haliyle Murat İlhan, Demir Demirkan ve Pentagram'ın eski elemanlarının da dahil olduğu bir iş oldu. Sonrasında sahnelenme döneminde konserler yapılınca bunlar da hepimizin hoşuna gitti, kabul ettik. Çok zevkli bir turneydi. Çok keyif aldık. 20-25 sene sonra tekrar bir araya gelmek, turnelerde gezmek, sohbetler etmek, yolculuklarda bir arada vakit geçirmek, eski anıları tekrardan canlandırmak hepimize iyi geldi.

Hem Metin hem Demir hem Murat hem de ben çok olumlu baktık ve 'Makine Elektrika' isimli albüm bu fikirden doğdu. Onu da yorucu, zor bir dönemde kaydettik, pandeminin içinde olduğumuz süreçte. Dolayısıyla hem onu hem de bu projeyi hayata geçirmiş oldum. Biraz zor bir dönem geçirdim ama 2 tane çok keyifli proje de hayata geçti. Zaten bunun için yaşıyoruz. En çok yapmak istediğimiz şey de bu."