Ezgi Eyüboğlu, Oğulcan Engin'den sonra Kerim Çarmıklı ile aşk yaşamaya başladı

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile geçtiğimiz temmuz ayında ilişkisini noktalayan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Eyüboğlu'nun sosyetik mimar Kerim Çarmıklı ile bir mekanda çekildiği kareler magazin basınına sızdırıldı.

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile evliliğini noktalamasının ardından Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yeni bir aşka yelken açan Ezgi Eyüboğlu'nun mutluluğu uzun sürmedi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden, sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan genç aşıklar geçtiğimiz temmuz ayında ayrılık kararı aldı.

Oğulcan Engin, Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra Miray Daner ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin birlikte görülmesinin ardından Ezgi Eyüboğlu'nun da özel hayatında yaşanan gelişme gündeme bomba gibi düştü.

Gazete Magazin'in haberine göre; Güzel oyuncu, sosyeteden iç mimar Kerim Çarmıklı ile görüntülendi. İkilinin bir mekanda çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Ezgi Eyüboğlu'nun aşk iddiası sonrası ne açıklama yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.