Öğretmen dizisinde sırlar bir bir ortaya çıkıyor! Akif'in gerçek yüzünü Zeynep öğretmen anlatıyor

Fox TV'de kısa süre önce yayın hayatına başlayan Öğretmen dizisi, ilginç konusuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak dizinin haftaya ekrana gelecek olan 3. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sınıfta rehin kalan öğrenciler gerçekleri yavaş yavaş anlatmaya başlamışken, yeni bölüm fragmanında öğretmen Akif Erdem'in büyük sırrı da ortaya çıkıyor.

Mr. Hiiragi's Homeroom isimli Japon yapımı bir dizinin uyarlaması olan Öğretmen dizisinin, 18 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 3. bölümünde Akif Erdem'in büyük sırrı çözülüyor. Komiser Yılmaz'ı arayan Akif "Size birazdan bir video göndereceğim. Ama bunu bizim sınıftan kimin çektiğini bulamıyoruz. Eğer akşam 8'e kadar kimin çektiğini bulamazsanız, sınıftan 5 öğrenciye daha veda etmek zorunda kalacağız" sözleriyle herkesi tehdit ediyor.

ZEYNEP HER ŞEYİ HATIRLIYOR

Diğer yandan ise Akif'in trafik kazasında komaya giren sevgilisi Zeynep uyanıyor. Zeynep kendine geldikten sonra, yaşadığının kaza olmadığını ve Akif'in kendisine bilerek ve isteyerek çarptığını söylüyor. Emniyet Müdürü Metin'i arayan Kenan ise, Zeynep'in her şeyi hatırladığını söylüyor.

ÖĞRETMEN'İN 2. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

FOX TV'nin yeni dizisi Öğretmen, dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. Küçükkapı Lisesi 12A öğrencileri; geceyi arkadaşlarının öldüğü sınıfta geçirmişlerdir. Ertesi gün yaşadıkları sinir harbinin de etkisiyle bitkin düşmüşken Akif Erdem, sınıfa girer ve ikinci sorusunu sorar. Rüya'nın hayatını mahveden sahte doping videosunu sosyal medyada yayan kişi aralarından kimdir? Öğrenciler; bir yandan canlarını kurtarmak için çabalarken bir yandan da gerçeklerin sandıkları kadar basit olmadığıyla yüzleşeceklerdir. Öte yandan Küçükkapı Lisesi'ni bombalayan Akif'in yaptıkları ülke gündemi oldu.