Öğretmen dizisi yeni sezon ve final tarihi ne zaman?

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen diziler arasında öğretmen de yer alıyordu. Yapımcı Fatih Aksoy konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve dizi son yayınlanan 4. bölümle sezon finali yapmıştı. Son olarak ise Medyapım sosyal medya hesabı üzerinden Öğretmen dizisi için yeni sezon tarihi verdi ve dizinin kaç bölüm süreceğini bildirerek final için de bilgilendirmelerde bulundu.

Öğretmen dizisi için yeni sezon çekimleri başlıyor. Dizi koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara vermişti. Yapımcı Fatih Aksoy ise konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak son yayınlanan 4. bölüm ile sezon finaline gitme kararı almıştı. Medyapım, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda Öğretmen dizisi için yeni sezon tarihini duyurdu.

ÖĞRETMEN DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Medyapım'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, dizinin akıbeti hakkında bilgiler verildi. Öğretmen dizisinin kaç bölüm çekileceği ve final tarihi de ilk defa açıklandı. Medyapım'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bugün sosyal medyada çıkan haberleri okuyunca işin aslını #bizdenduyunistedik. Yayınlandıktan 4 bölüm sonra pandemi sebebiyle ara verdiğimiz dizimiz ‘’Öğretmen’’ için geri sayım başladı. 32 bölüm daha ve her bölüm artan bir heyecanla hangi derslerin alındığını izlemeye hazır mısınız?"

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Medyapım'ın açıklamasında Öğretmen dizisinin final tarihi de belirtildi. Paylaşımda "Öğretmen dizimizin çekimleri 21 Temmuz Salı başlıyor. İlk sezonuna pandemi sebebiyle ara veren dizimiz 32 bölüm daha çekilecek. Ekim ayında yeniden izleyicisiyle buluşacak olan dizinin Mayıs 2021’ de 36. bölümüyle final yapması planlanıyor" şeklinde konuşuldu.

ÖĞRETMEN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Küçükkapı Lisesi’nde beş kişinin ölümünün ardından 12/A sınıfı iyice perişan haldedir ama Akif bir sonraki derse başlamıştır bile. Soru; videoyu Mevsim’in çantasına kimin koyduğudur. Ateş suçlu olduğunu itiraf eder ama bunu neden yaptığını anlatmaz. Diğer yandan, Zeynep hastaneden taburcu olur. Akif’le ilgili birçok soru vardır kafasında. Yılmaz’la konuşmak için karakola gider ve olayları araştırmaya başlar.

ÖĞRETMEN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir insanlık dersi vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmaktadır. Akif Erdem, bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır… Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; 12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur? Rehin alınan gençlerin bu durumdan kurtulmalarının tek bir yolu vardır; doğruyu söylemek! Çocuklara ve hatta tüm ülkeye iyi insan olmanın önemini anlatan, empati kurmayı ve düşünmeyi öğreten Akif Öğretmen’i zamanla anlayacak ve çok sevecek olan öğrenciler; yaptıkları yanlışların farkına varıp son derslerini başarıyla tamamlayacaklardır.

ÖĞRETMEN DİZİSİ OYUNCULARI

İlker Kaleli

Ceren Moray

Serhat Kılıç

Afra Saraçoğlu

Serkan Keskin

Şerif Erol

Ramazan Demir

Doğa Üzüm

Efekan Can

Elif Eren Balıkçı

Bensu Uğur

Özgür Civelek

Ezgi Gör

Göksu Melek Ulucan

Seyit Nizam Yılmaz

Burak Can Aras

Deniz Özgür

Ömer Furkan Eroğlan

Can Bartu Arslan

Beran Soysal

İsmail Karagöz

Hasan Şahintürk

Cansın Şenel

Ruhi Sarı