Öğrenci Evi 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Öğrenci Evi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Exxen'in gençlik dizisi Öğrenci Evi bu akşam birinci bölümüyle Tv8'de izleyicisi ile buluşacak. Öğrenci Evi 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Öğrenci Evi oyuncuları kimler, konusu nedir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Öğrenci Evi izleyicisine keyifli dakikalar yaşatacak. İşte tüm merak edilenler..

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen'in gençlik dizisi Öğrenci Evi bu akşam ilk bölümüyle Tv8'de dizi gecesi kapsamında ekrana gelecek. Öğrenci Evi 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Öğrenci Evi oyuncuları kimler, konusu nedir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

ÖĞRENCİ EVİ 1. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Exxen'in gençlik dizisi Öğrenci Evi bu akşam ilk bölümüyle Tv8'de saat 20:00'da izleyicisi ile buluşacak.

ÖĞRENCİ EVİ 1. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

EXXEN ÖĞRENCİ EVİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda, TV dünyasının genç ve yetenekli isimleriyle ilk oyunculuk denemesi olan internet fenomenlerinden Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Samet Kaan Kuyucu, Ceren Balcı, Dilara Gül Demiral, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Zülal Sude Güler, Serra Pirinç bulunuyor.

EXXEN ÖĞRENCİ EVİ KONUSU NEDİR?

Tims&B'nin yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda benzer hikayeleriyle tanınan yönetmen Doğa Can Anafarta oturuyor. Dört ev arkadaşı öğrencinin ve etrafındakilerin yaşadıklarının anlatılacağı Öğrenci Evi'nin fragmanı dikkat çekti. 



İşte Bu Benim Masalım oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm izle!

Exxen Yetiş Zeynep konusu nedir? Yetiş Zeynep oyuncuları kimler?

Sihirli Annem 1. bölüm izleme linki: Sihirli Annem yeni kadrosu ve karakterleri kimler?

Exxen Gibi konusu nedir? TV8 dizi gecesi Gibi oyuncuları kimler?

Hükümsüz 1. bölüm izle: Exxen Hükümsüz konusu nedir, oyuncuları kimler?