Oğlunun velayetini kaybeden Burak Sergen sosyal medyadan açıklama yaptı

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve bir süre önce koronavirüsü atlatan ünlü oyuncu Burak Sergen, oğlu Cansın'ın velayetini kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama paylaşarak sessizliğini bozdu. Sergen, 'Bu zaten beklenen bir haberdi. Yani ortada gündem yaratacak bir şey yok. Annesi ve babası değişmedi oğlumuzun. Sadece mahkeme kararı budur.' dedi.

Gördüğü koronavirüs tedavisinin ardından ölümden dönen başarılı oyuncu Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen'in açtığı velayet davası için mahkemede yerini aldı. Oğlu Cansın'ın velayetini kaybeden Burak Sergen konuyala ilgili sessizliğini bozdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burak Sergen, olup bitenleri anlattı. Başarılı oyuncu Sergen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'KÖTÜ BAŞLIK ATILMIŞ YANLIŞ HABERLER...'

'Ne kadar özel hayatım ile konuşulmaktan kaçınsam da maalesef bu tür şeylerde kaçamıyoruz... Kötü yorumlar, kötü başlık atılmış yanlış haberler... Yeterince zor bir dönemden geçmekteyiz biraz anlayış rica ediyorum... Bugün gereksiz gündem olan "Velayet" konusu hakkında bilgilendirme yapmak istedim.

'ORTADA GÜNDEM YARATACAK BİR ŞEY YOK'

Aslında yüzde 50 bende yüzde 50 annesinde olan velayetin tamamını almak için dava açıldı ve mahkeme anneye verilmesine karar kıldı. Bu zaten çok beklenen bir haberdi. Yani ortada gündem yaratacak bir şey yok. Anne babası değişmedi oğlumuzun. Sadece mahkeme kararı budur. Ve Türkiye'de baktığınızda velayetler hep annede olur, olması gereken de budur...'