İbrahim Erkal'ın annesine galada büyük ayıp

2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın hayatını anlatan belgeselin galasına geçtiğimiz akşam düzenlendi. Ünlü sanatçının annesine yapılan saygısızlık ise geceye damga vurdu. Anne Hatice Erkal'ın ikinci protokolde oturtulması tepkiyle karşılandı.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 2017 yılında yaşamını yitiren İbrahim Erkal'ın belgeseli yapıldı. "Ömrüm Bitmeyen Şarkı" adındaki belgeseli izlemeye gelenler arasında Erkal'ın annesi de yerini aldı. Belgesel izlenirken duygusal anlar yaşandı.

Erzurum Zirve2000'in haberine göre; galaya Erkal'ın annesi Hatice Erkal'a yapılan saygısızlık damga vurdu. Hatice Erkal'ın protokolde ikinci sıraya oturtulması tepkiyle karşılandı. Belgeseli izlemeye gelenler bu durum karşısındaki memnuniyetsizliklerini de dile getirmeyi ihmal etmedi.

"İBRAHİM ERKAL ASIL ŞİMDİ ÖLDÜ"

Bir vatandaş, "Bu protokolde oturanlar kimler? Kendilerini ne sanıyorlar. Bir sanatçının bize bıraktığı ve en büyük emaneti olan annesine yapılan saygısızlık affedilemez. O bir anne. O bizim emanetimiz. Nasıl olur da bir anneyi arka sıralara atarak bu töreni yaptılar. Nasıl rahat rahat o koltuklarda oturdular. Bir sanatçının hayatının anlatıldığı törende annesine değer verilmiyor. İbrahim Erkal bu durumu görseydi kahrından ölürdü. İbrahim Erkal asıl şimdi öldü" sözleri ile duruma tepki gösterdi.