Oğlu Tarık Emir Tekin'i askere uğurlayan Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam duygusal anlar yaşadı... Konuşmakta güçlük çekti

Şevval Sam kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir Tekin ve sevgilisi ile birlikte askere uğurlamadan önce akşam yemeğinde bir araya geldi. Şevval Sam, oğlu Tarık Emir Tekin'in askere gideceği için duygusal olduğunu ifade etti.

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veren Şevval Sam ve Metin Tekin'in evliliğinden dünyaya gelen Tarık Emir Tekin, önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Bedelli askerlik yapacak olan Tarık Emir Tekin, sevgilisi Sofia ve annesi Şevval Sam ile akşam yemeğine çıktı.

Saçını ve sakalını kestiren Tekin, yeni imajıyla ilk kez görüntülendi. Tekin'in gece geç saatler olmasına rağmen güneş gözlüğü taktığı dikkatlerden kaçmadı. Genç oyuncu mekan çıkışı annesi ve sevgilisine gül alarak jest yaptı.

Tekin'i yolcu ettikten sonra basın mensuplarını kırmayarak sorularına yanıt veren Sam "Şimdi yolcu ettim oğlumu. Pazartesi teslim olacak. O da ben de çok heyecanlıyız. Biraz da duygusallaştım haliyle" diyerek muhabirlere teşekkür etti.