Oflu Hoca Trakya'da konusu nedir, oyuncuları kim?

Komedi filmi Oflu Hoca Trakya'da bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak. Adem Kılıç, Serkan Karaarslan'ın yer aldığı Oflu Hoca Trakya'da 2018 yılından çekilmiştir. Oflu Hoca serisinin devamı olan film akşam saat 20.00'da yayınlanacak. Oflu Hoca Trakya'da konusu nedir, oyuncuları kim? Filmin çekimleri Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yapılmıştır.

Bu akşam ATV ekranlarında Oflu Hoca Trakya'da yayınlanacak. Komedi türünde izleyici ile buluşacak film, 2018 yılında beyazperde de gösterime girmiştir. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Oflu Hoca Trakya'da konusu nedir, oyuncuları kim? Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinden çekimleri yapılan film yönetmen koltuğunda Adem Kılıç, Serkan Karaarslan’ın yer alıyor.

OFLU HOCA TRAKYA'DA KONUSU NEDİR?

Doğanspor futbol kulübünün başkanlığını yapan Oflu Hoca, yeni transfer peşindedir. Genç yetenek Hayati’yi gözüne kestiren Oflu Hoca, onu transfer etmek için Lüleburgaz’a gider. Bu sırada Lüleburgaz’da hapishanede yatan Haspi adındaki bir adam tahliye olur. Haspi, tamamen farklı karakterde biri olsa da Oflu Hoca’ya ikizi kadar benzemektedir. Haspi’nin hapisten çıkması Oflu Hoca’nın Lüleburgaz’daki günlerini kabusa çevirir.

OFLU HOCA TRAKYA'DA OYUNCULARI KİM?

Bu akşam ATV ekranında yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin yer alacak.