Ödül töreni buz kesti

Ödül töreninde anlamsız espri. Sunucu Bay J, zor şartlarda çalıştığını söyleyen oyuncu Kerem Bürsin için “Geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti” dedi. Bürsin salonu terk ederken, Bay J törenden aldığı parayı “Özelim” diyerek gizledi.

RECEP ASLAN

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 19. düzenlenen 'Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni' önceki akşam Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide Hande Erçel'le başrolü paylaşan Kerem Bürsin, 'En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünü aldı. Gecede hazır bulunan Bürsin, yaptığı konuşmada "Hepimiz için zor bir seneydi. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler, umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir" dedi.

SALONU TERK ETTİ

Konuşmasını yaptıktan sonra kürsüden inen Bürsin, sahneyi devralan sunucunun sarf ettiği sözler karşısında adeta şoke oldu. Bay J, "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" ifadesini kullandı. Sessizliğini koruyan Bürsin, hiçbir şey demeden jet hızıyla salonu terk etti. Bay J'nin bu sözleri sosyal tepkilere neden olurken, Bürsin'e en büyük destek Farah Zeynep Abdullah'tan geldi. Abdullah, "Kerem'e yapılan ne kadar ayıp ya" diyerek meslektaşına sahip çıktı.

KENDİ ÜCRETİ İÇİN 'ÖZELİM' DEDİ

Gelen tepkilerin ardından Bay J, sosyal medyadan özür videosu yayımladı. 'Sarkastik bir şakaydı' diyen Bay J, "Şakam amacını aşmış olabilir. Kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin'i çok severim. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin" şeklinde konuştu.

TARİFESİ 15 BİN TL

Geceden sonra Bürsin'le konuşmadıklarını söyleyen Bay J, "Eminim ki kendisi de bu olaya gülüp geçiyordur" dedi. Bay J, törenden ücret alıp almadığı yönündeki soruya ise "Bu benim özelim. Meslek olarak görüyorum" yanıtını verdi. Bir sunucunun böyle bir geceden ortalama 10-15 bin arasında ücret aldığı öğrenildi.