Ocak 2021'de en çok haber olan ünlüler belli oldu! Zirveyi Acun Ilıcalı ve Müge Anlı kaptı

Ocak ayında en çok habere konu olan ünlü isimler insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre tarafından açıklandı. Zirvede ünlü yapımcı ve televizyoncu yer alırken ikinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündemden düşmeyen Müge Anlı oldu.

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, 8 bini aşkın Türk sitesini taradı. 2021 Ocak ayında en çok habere konu olan ünlü isimleri tek tek açıkladı. Yapılan listeye göre; hem özel hayatı hem de kurduğu Exxen platformu ile dikkat çeken Acun Ilıcalı 9 bin 539 habere konu olarak listede 1. sırada yerini aldı. Başarılı televizyoncu ve gazeteci Müge Anlı 3 bin 983 haberle listenin 2. sırasında yerini aldı.

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül yaşadığı bağırsak rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılması ile gündeme gelen güzel oyuncu 2 bin 954 haberle listenin 3. sırasında yerini aldı. Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile aşk yaşamasıyla olay yaratırken listenin 4. sırasında 2 bin 302 haberle yerini aldı.

Kulisini kirleten ünlü isme isyan etmesiyle sosyal medyayı sallayan Demet Akalın da 2 bin 141 habere konu olarak listenin 5. sırasında yer aldı.

Habermetre'nin verilerine göre; Oğuzhan Koç bin 889 haberle 6. sırada, Şeyma Subaşı bin 673 haberle 7. sırada, Ezgi Mola bin 273 haberle 8. sırada, Ceyda Düvenci 881 haberle 9. sırada, ikinci kez anne olan Meryem Uzerli ise 615 habere konu olarak listenin 10. sırasında yer buldu.