Oblivion oyuncuları kimler? Oblivion filmi konusu nedir?

Oblivion filmi bu akşam televizyonda izleyicisi ile buluşacak. Oblivion filminde macera dolu anlar yaşancak. Askeri yönetimin Jack adında deneyimli bir askeri, insanoğlunun bir zamanlar Dünya diye adlandırdığı terk edilmiş bir gezegene keşif için yollaması ile başlıyor. Oblivion filmine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Oblivion filmi hakkında araştırmalar hız kazandı. 2013 yapımı Oblivion filmninin yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski oturuyor. 2077 yılında geçen hikayenin başrolünde Tom Cruise yer alıyor. Peki, Oblivion filmi konusu nedir? Oblivion oyucuları kimler?  

OBLİVİON FİLMİ KONUSU NEDİR?

Askeri bir yönetim, Jack adında deneyimli bir askeri, insanoğlunun bir zamanlar Dünya diye adlandırdığı terk edilmiş bir gezegene keşif için yollar. İnsanlığın büyük yok oluştan önce nasıl koşullarda yaşadığını araştırmakla, dahası yaşayan herhangi bir canlı olup olmadığını bulmakla görevlidir. İnsanlığın bir zamanlar yuvası olan Dünya gezegeni birtakım uzaylı canlılar tarafından işgal edilmiştir ve gezegende hala varlıklarını sürdürmektedirler. Jack tüm bunları araştırmakla görevliyken, karşısına hiç beklenmedik sürprizler çıkacaktır.

OBLİVİON OYUCUNCULARI KİMLER?

2013 yılı yapımı olan Oblivion filmi oyuncuları arasında Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, Olga Kurylenko yer alıyor.