Seçil Gür, Serdar Ortaç ve Chloe Louhgnan'ın nafaka krizi hakkında konuştu

Seçil Gür, bir süre önce ilişkisini noktalama kararı aldığı Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile yaşadığı nafaka krizi hakkında konuştu. Gür, 'İki kişi arasında yaşanan olayda üçüncü kişiye ne düşer herkes biliyor. Umarım tatlılıkla çözülür. Kimse mağdur olmaz' dedi.

Bodrum'da bir otelde sahne alan Seçil Gür, basın mensupları ile sohbet ederken Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan arasındaki nafaka tartışması sorulması üzerine gerildi.

Güzel şarkıcı, 'İki kişi arasında yaşanan olayda üçüncü kişiye ne düşer herkes biliyor. Umarım tatlılıkla çözülür. Kimse mağdur olmaz' dedi.

Serdar Ortaç, Loughnan hakkında 'Dava açtı, evime haciz getirdi. Neredeyse çay kaşıklarımı bile alacaklar. İşin enteresanı, avukatını onunla ben tanıştırdım. Tanıştırdığım avukat şimdi benimle uğraşıyor. Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor. Kadına borcu bitmiyor. 50 yıl sonra evlilik müessesesi kalkar, öyle hissediyorum' demişti.

Chloe Loughnan'da eski eşi Serdar Ortaç'ın açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.