O Ses Türkiye Gürsu Çavuşoğlu kaç yaşında, nereli? Gürsu Çavuşoğlu finalist oldu mu?

Gürsu Çavuşoğlu kaç yaşında, nereli? sorusu arama motorlarında araştırılıyor. O Ses Türkiye yarışmacısı Gürsu Çavuşoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Katıldığı ilk bölümden beri izleyicilerin sevgisini kazanan Gürsu, Hadise'nin takımında yer alıyor. Yarı finale kalan 17 isimden biri olan Gürsu Çavuşoğlu, finalist oldu mu? merak ediliyor. İşte merak edilenler...

O Ses Türkiye yarışmacısı Gürsu Çavuşoğlu, ilk kez 7. bölümde sahneye çıktı. Tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Stüdyodaki izleyicilerden de tam not alan Gürsu, seyircilerin de isteğiyle bir kez daha performans sergiledi. Jüri üyesi seçim aşamasında tercihini Hadise'den kullanan Gürsu Çavuşoğlu yarı finale kalan isimler arasında yer alıyor. İzleyiciler O Ses Türkiye yarışmacısı Gürsu Çavuşoğlu kimdir? sorusunun yanıtını araştırıyor..

GÜRSU ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

Konservatuar mezunu olan Gürsu Çavuşoğlu, 1990 yılında Adana’da dünyaya geldi. Çeşitli yerlerde sahne alan ve enerjisiyle O Ses Türkiye jüri üyelerinin yanı sıra stüdyodakileri etkileyen Gürsu Çavuşoğlu, Acun Ilıcalı’nın “Söylemek istediğin başka bir şarkı var mı?” sorusuna karşılık ‘Haydar Haydar’ şarkısını okumuştu. 

O Ses Türkiye sahnesine ilk olarak Athena’nın “Serseri Mayın” şarkısıyla çıkan Gürsu Çavuşoğlu bütün jüri üyelerini döndürmeyi başarmıştı. Dört jüri üyesini de döndüren Gürsu tercihini Hadise’den yana kullanmıştı. Gürsu ve Özgül çifti sahnede Bile Bile şarkısını seslendirmişti.

Gürsu Çavuşoğlu son olarak çıktığı 3'lü düelloyu kazanarak yarı finale kalan isimler arasında yerini aldı. Gürsu Çavuşoğlu 2020 O Ses Türkiye finalistleri arasında yer alamadı.