O Ses Türkiye 2020 başvurusu nasıl yapılır? Yarışma ne zaman başlayacak?

O Ses Türkiye başvuruları başladı. Acun Ilıcalı 14 Temmuz akşamı ekrana gelen Survivor finalinde, başlayacak olan diğer yarışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Master Chef'in yeni sezonundan sonra O Ses Türkiye için de detaylar gelmeye başladı. Yarışmaya katılmak isteyenlerin başvuru işlemleri online olarak alınıyor.

O Ses Türkiye 2020 yılı için yeni döneme hazırlanıyor. 14 Temmuz'da yayınlanan Survivor final bölümünde Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin ekranlara dönmeye hazırlanmasıyla ilgili bilgilendirmeler yaptı. Yarışmacılar başvuru işlemlerini online platformdan tamamlayabilecekler.

O SES TÜRKİYE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda yarışmak isteyenler başvurularını "www.tv8basvuru.com" internet adresi üzerinden tamamlayabilirler. Korona virüsü salgını dolayısıyla başvurular yalnızca online ortamdan yapılıyor ve videolu olacak şekilde kabul ediliyor.

O Ses Türkiye 2020 jürileri kimler? Seda Sayan jüri üyeliğinden ayrıldı mı?

O SES TÜRKİYE 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

14 Temmuz tarihli yayınla Survivor 2020'nin final bölümü yapıldı. Onun ardından Master Chef ve O Ses Türkiye için geri sayım başlayacak. Acun Ilıcalı ise O Ses Türkiye 2020 için başlama tarihini Eylül ayı olarak düşündüklerini bildirdi. Fakat belirlenen zaman diliminin salgının seyrine göre değişiklik gösterebileceğinin de altını çizdi.

Aynı zamanda yarışmanın seyircisiz devam edebileceği yönündeki görüşmeler sürdürülüyor. Böylelikle stüdyonun dizaynının da değişmesi planlamalar arasında yer alabilir. Pandemi sürecinin ve vaka sayılarının mevcut durum seviyesinde devam etmesi halinde ise sosyal mesafe kurallarına uyarak kısıtlı seyirci katılımıyla da yarışma çekimleri gerçekleştirilebilir.