O Ses Türkiye jüri kadrosunda kimler var? Seda Sayan jüri üyeliğinden ayrıldı mı?

O Ses Türkiye için başvurular alınmaya başladı. Yeni sezon planlamaları sürerken jüri kadrosunda da değişikliklere gidileceği öğrenildi. O Ses Türkiye jürileri arasında yer alan Seda Sayan bu sezon yarışmada olmayacak. Sayan'ın yerine ise Ebru Gündeş transfer edildi.

O Ses Türkiye 2020 başvuruları online olarak yapılıyor. Pandemi süreci dolayısıyla program ile ilgili çeşitli alternatiflerle planlamalar yapılıyor. Yeni sezonda jüri kadrosunda değişikliğe gidildi ve Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş transfer edildi. Sayan ise sosyal medya hesabından, programı bırakmasıyla ilgili yorgun olduğu sebebini gösterdi.

O SES TÜRKİYE 2020 JÜRİLERİ KİMLER?

Acun Ilıcalı, yeni sezonda O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacağını belirtmişti. Bu sözlerinin ardından ise jüri kadrosuna veda eden isim Seda Sayan oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sayan, yorulduğu için yarışmadan ayrıldığını söyledi.

Seda Sayan'ın yerine gelecek olan isim ise belli oldu. Ebru Gündeş, yeni sezon jüri kadrosunda yer alacak.

O Ses Türkiye 2020 jüri üyeleri için ise henüz net bir kadro belirlenmedi. Geçtiğimiz sezon jüri koltuğunda Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan oturuyordu.

O Ses Türkiye 2020 ne zaman başlayacak, başvurusu nasıl yapılır?

MURAT BOZ'DAN AÇIKLAMA

O Ses Türkiye jürilerinden Murat Boz ise muhabirlerin sorularını yanıtladı ve hem Seda Sayan'ı hem de Ebru Gündeş'i çok sevdiğini söyledi. Boz, düşüncelerini şu şekilde ifade etti;

"İki jüri arkadaşımı da çok seviyorum, gerçekten hayırlısı olsun. Ebru Gündeş, apayrı bir insan benim için. Seda ablam her şeyim o benim, çok seviyorum onu. Bugün böyle yollar ayrılmış olabilir ama belki ileride tekrar bir araya gelebiliriz."