O sahneler yayınlanmadı! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kesilen sahne izleyicinin gözünden kaçmadı

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle sosyal medyanın gündeminde kalmaya devam ediyor. Başrollerini İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir'in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir'in son bölümüne ait yayınlanan fragmanda yer alan bazı sahnelerin bölüm sırasında yayınlanmaması büyük olay oldu.

Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren çarşamba akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasına girmeyi başardı. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünde yaşanan olay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Dizinin hayranları tanıtımda yer alan bir sahnenin yeni bölümde yayınlanmadığını sosyal medyada dile getirdi.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayınlanan fragmanında Barış karakterine hayat veren Engin Öztürk'ün havuz kenarında yerde yattığı bir sahne yer alıyordu. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde o sahnelerin yer almadığı ve çıkarıldığı fark edilince dizinin hayranları bu olayı sosyal medyada dile getirdi.

NASA Mars'a iki buçuk milyon Türk gönderdi

Doğduğun Ev Kaderindir'de senaryo değişti! Ezel olma yolunda ilerliyor...