Hepsinden bir iz taşıyor! O oyuncu Can Yaman, Engin Akyürek ve Şükrü Özyıldız'ın birebir kopyası

Oyuncuların birbirine olan benzerlikleri zaman zaman izleyicilerin dikkatini çekebiliyor. Hatta bazen birbirine olan benzerlikleriyle karıştırılabilen oyuncular bile oluyor. Can Yaman, Engin Akyürek ve Şükrü Özyıldız benzerlikleri ile dikkat çekerken bir oyuncu daha var ki bu üç oyuncudan da izler taşıyor.

Televizyon ekranlarının aşina olduğu oyunculardan Can Yaman, Engin Akyürek ve Şükrü Yıldız birbirlerine benzerlikleriyle dikkat çekiyor. Oyunculuklarının yanı sıra yakışıklılıklarıyla da ön plana çıkan üç isimden de birer iz taşıyan bir oyuncu yer alıyor. Oyuncu Cenk Torun, "Can Yaman, Şükrü Özyıldız ve Engin Akyürek"e benzerliği ile görenleri hayrete düşürüyor.

HEPSİNDEN BİR İZ TAŞIYOR

Son olarak Akıncı dizisinde rol alan oyuncu Şükrü Özyıldız Masumlar Apartmanı dizisine konuk olmuştu. İtalya'ya açılan ve çeşitli projelerde yer alan Can Yaman ise geçtiğimiz gün Disney Plus galasında görüntülendi.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu Engin Akyürek ise Disney Plus'ta yayınlanan Kaçış dizisi ile Netflix'te yer alan Yolun Açık Olsun projelerinde rol aldı.

Çılgın Bediş dizisinde Oktay karakterine hayat veren oyuncu Cenk Torun Engin Akyürek'e olan benzerliği ile biliniyor ama Can Yaman ve Şükrü Özyıldız'ı anımsatan da bir yapısı var. Birçok izleyici Engin Akyürek, Can Yaman, Şükrü Özyıldız ve Cenk Torun'un dördünün de birbirine olan benzerliğini dile getiriyor.