O eski halinden eser kalmadı! Deniz Çakır'ın yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü

Geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülenen başarılı oyuncu Deniz Çakır, yeni imajı ile dikkat çekti. dalgalı olarak kullandığı saçlarını tamamen kıvırcık yapan Çakır, dikkat çekti. Deniz Çakır'ın son halini gören sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Kimi Deniz Çakır'ın yeni imajını beğenirken kimi acil olarak eski haline dönmesi gerektiğini söyledi.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan güzel oyuncu Deniz Çakır, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Deniz Çakır'ın yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

Çakır'ın yeni saç stilini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Deniz Çakır'ın yeni projesi için imajını değiştirdiğini düşünülüyor. Ünlü oyuncunun bazı hayranları yeni imajını beğenirken bazı hayranları acil olarak eski haline dönmesi gerektiğini söyledi.

Yeni projesi ile ilgili heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan Deniz Çakır, 'Yeni dizim yakında başlayacak. Çekimler devam ediyor' dedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye'si Sabina Tozya'nın beyninde tümör çıkmasının ardından ameliyata alınması ve diziden ayrılması hakkında da açıklamalarda bulunan Deniz Çakır, şu ifadeleri kullandı: 'Çok üzgünüm. Oğluyla sürekli görüşüyorum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.'