O dizinin fişi çekildi! Hayranları kahredecek olay...

İlk bölümleri ile büyük bir beğeni toplayan dizi Mükemmel Eşleşme için karar verildi. Emre Kavuk'un yönetmenliğini üstlendiği dizi senaryosunu ise Birol Güven kaleme alıyordu. Dizinin başrollerinde Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer alıyor. TRT 1'de yayımlanan Mükemmel Eşleşme dizisi için ''Seksenler'i aratmayacak'' yorumları yapılıyordu...

Birol Güven imzalı dizi Mükemmel Eşleşme TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşuyordu. Büyük umutlarla başlayan yapımda kemik bir izleyici kitlesi elde etmişti. Ahmet Kayakesen, Gizem Sevi, Asuman Dabak, Volkan Severcan gibi isimlerin yer aldığı dizi için karar verildi. Reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen dizinin final yapacağı iddia edildi.

HAYRANLARI ÜZÜNTÜDEN KAHROLACAK!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Birol Güven ekibe dizinin 13. bölümde final yapacağını duyurdu.

Emre Kavuk'un yönettiği dizide Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral oynuyordu.

MÜKEMMEL EŞLEŞME KONUSU NEDİR?

Pınar ve Kerem dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul'da birbirlerinden kilometrelerce uzaktaki büyük plazalarda 1+0 dairelerde kariyerlerinin peşinde tek başlarına bir hayat sürmektedir. Ne Pınar ne de Kerem evlenip çocuk sahibi olmayı, bir aile kurmayı düşünmemektedir.