O da estetik güzeli çıktı! Burcu Özberk'in eski halini görenler hayal kırıklığı yaşadı

Evrim Alasya, Hande Erçel, Berk Atan, Emre Kınay, Tolga Sarıtaş ve Miray Akay gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Güneşin Kızları dizisinde rol almasının ardından bir anda yıldızı parlayan Burcu Özberk, son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yerini alıyor. Sosyal medya paylaşımları ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Burcu Özberk de estetik güzeli çıktı. Ünlü oyuncunun eski halini görenler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Özberk, herkesi şaşırttı.

Rol aldığı Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl, Aşk Mantık İntikam, Afilli Aşk gibi projeler ile tüm dikkatleri üzerine çeken Burcu Özberk, güzelliği ile adından söz ettiriyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından yaz aylarında bol bol tatil yapan Burcu Özberk, sosyal medya paylaşımları ile mest etmişti.

BURCU ÖZBERK ESTETİKSİZ HALİYLE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de hayran kitlesini giderek artıran Özberk'i Instagram'da milyonlarca kişi takip ediyor. Özberk'in ortaya çıkan estetiksiz halleri ise hayranlarını oldukça şaşırttı. Ünlü oyuncunun eski hali yeniden sosyal medyanın gündeminde yerini aldı.

Sosyal medya kullanıcıları "İnanamıyorum hepimizi kandırmış!", "Ben seni hep doğal zannederdim, hayal kırıklığına uğradım" ve "Para ile değişimin muhteşem örneği" gibi yorumlar yapıldı.

İşte Burcu Özberk'in estetiksiz hali;

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan[1]Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır. Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır.

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.